ΚΔΗΦ «Η Παμμακάριστος»: 4η Τροποποίηση Ανοικτής Πρόσκλησης της Πράξης με MIS 5002641 – 6ος περιοδικός κύκλος αξιολόγησης

Εικόνα "Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ" Ίδρυμα για το Παιδί

Με την υπ’ αρ. πρωτ. 3992/18-4-2017 απόφαση ένταξης της ΕΥΔΕΠ Περιφέρειας Αττικής, εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ 2014-2020 και στο ΠΕΠ Αττικής η Πράξη με τίτλο «ΚΔΗΦ του Ιδρύματος για το Παιδί η «ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ»». Η πράξη αφορά στη δωρεάν παροχή υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας και παραμονής σε 75 ωφελούμενους για χρονικό διάστημα 6 ετών.

Αγγελία για φύλαξη παιδιού με αυτισμό 13 ετών (Νίκαια)

Εικόνα Carer

Αναζητούμε άτομα για φύλαξη αγοριού 13 ετών στο φάσμα του αυτισμού από Δευτέρα έως Παρασκευή μετά το σχολείο 13.30 - 17.00. Περιοχή: Νίκαια.

Θα ηθελα να σας περιγράψω τις υπόνοιες μου και χρειάζομαι τη βοήθεια σας

Εικόνα Katerina

Καλησπερα... Θα ηθελα να σας περιγραψω τις υπονιες μου και χρειαζομαι τη βοηθεια σας... Εχω ενα γιο 14 μηνων... Και επειδη οι πληροφοριες στο internet θα με τρελανουν... για πιθανο αυτισμο... Ο γιος μου γυριζει στο ονομα του ανταποκρινεται στο χαμογελο, δειχνει τα συναισθηματα του, δεν εχει κανενα προβλημα στον υπνο. Η αλλαγη απο αλεσμενη τροφη σε μη αλεσμενη εγινε αμεσως, περπαταει μονος του, σκαρφαλωνει κανει βηματα προς τα πισω ανεβενει σκαλια με βοηθεια μας μιμείται κανει γεια παλαμακια, ακουει σε απλες εντολες π.χ.

ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ (ΚΕEΠΕΑ) ► Θέσεις εργασίας

Εικόνα ΠΡΟΝΟΗΣΕ

Το Κέντρο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης ΑμεΑ (ΚΕ.ΕΠ.Ε.Α.) με την επωνυμία "Ορίζο­ντες" ιδρύθηκε το 1998, στον Άγιο Δημήτριο, με την πρωτοβουλία ομάδας γονέων ατόμων με αναπηρί­ες. Είναι ΝΠΙΔ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ει­δικώς αναγνω­ρισμένο ως φιλαν­θρωπικό σωμα­τείο. Απευθύνεται σε νέους και νέες ηλικίας 15 - 35 ετών με νοητική υστέρηση και ήπιες διαταραχές συμπεριφοράς και σε άτομα με αυτισμό μέσης ή υψηλής λειτουργικότητας.

Λογότυπο Κέντρου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης ΑμεΑ (ΚΕ.ΕΠ.Ε.Α.) ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ.

Το ΚΕΕΠΕΑ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ δραστηριοποιείται στους τομείς της προκατάρτισης (ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων) και της επαγγελμ­ατικής κα­τάρτισης (εκπαίδευση σε εργασια­κές συ­νήθειες και εισαγωγή στην παραγωγι­κή διαδι­κασία).

Νέα — Δράσεις

Οκτώβριος 2022 — Αγγελίες για αναζήτηση προσωπικού στην ΚΟΙΝΣΕΠ Ένταξης ατόμων με νοητική αναπηρία «Το παρεάκι»

ΑΡΓΩ

Εικόνα ΠΡΟΝΟΗΣΕ

Το Σωματείο Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες με την επωνυ­μία "Αρ­γώ" ιδρύθηκε το 1985, με πρωτοβουλία μητέρων παιδιών με ειδικές ανάγκες, συ­ζύγους ναυτικών. Είναι ΝΠΙΔ, ειδικώς ανα­γνωρισμένο ως φι­λανθρωπικό Σωμα­τείο, εποπτεύεται από το Υπουργείο Υγείας. Προσφέρει εκ­παίδευση σε άτομα με νοητική υστέρηση. Σήμερα, λειτουργεί Κέντρο Διη­μέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ, Οικοτρο­φείο και Εξειδικευμένο Κέντρο Κοινωνι­κής & Επαγγελματικής Έντα­ξης.

Νέα — Ανακοινώσεις

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την θέση εκπαιδευτή – συνόδου στο "ΑΛΜΑ"

Εικόνα Anonymous

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων "ΑΛΜΑ" προκηρύσσει θέση εκπαιδευτή/τριας - συνοδού σε προγράμματα Σαββάτου (9.00-17.00), τριημέρων (Παρασκευή 17.00 - Κυριακή 17.00) και εκδρομικών και κατασκηνωτικών προγραμμάτων.

Πρόσκληση (7η) εκδήλωσης ενδιαφέροντος – παράταση από την "ΑΡΓΩ"

Εικόνα "Η ΑΡΓΩ" Σωματείο Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες

Το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η ΑΡΓΩ», προβαίνει στην Τροποποίηση της 7ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος προς δυνητικά ωφελούμενους (άτομα με νοητική αναπηρία ή/και διαταραχές αυτιστικού φάσματος) προκειμένου να υποβάλουν αίτηση  ένταξης σε απογευματινό πρόγραμμα διημέρευσης ΑμεΑ με νέα καταληκτική ημερομηνία.

Αγγελία για υποστήριξη 19χρονου με ΔΑΦ ΥΛΑ στην ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων

Εικόνα Carer

Αναζητώ άτομο για απασχόληση 2 φορές την εβδομάδα από 4 ώρες, ως βοηθό για το γιο μου ... [αποκρύπτεται], ο οποίος είναι 19 ετών και έχει ΔΑΦ υψηλής λειτουργικότητας. Ο ... [αποκρύπτεται] τελείωσε το Λύκειο και είναι φοιτητής στο ... [αποκρύπτεται]. Χρειάζεται ένα άτομο που θα τον βοηθήσει στους τομείς της κοινωνικοποίησης και των υπευθυνοτήτων (εξοικείωση με ΜΜΜ, ψώνια, έξοδοι για καφέ, επικοινωνία και συναλλαγές με υπηρεσίες, διαχείριση χρημάτων κλπ).

Παράλληλη στήριξη μαθητή νηπιαγωγείου (Βούλα)

Εικόνα Pro

Ζητειται για πρωινή εργασία ειδική παιδαγωγός στην περιοχή Βούλας για παράλληλη στήριξη σε δημόσιο νηπιαγωγειο. Παρακαλουμε ποινικο μητρωο διαθέσιμο άμεσα για σύντομη ανάληψη καθηκοντων. Το παιδί δεν αφορά περίπτωση με πάθηση.

Προκήρυξη θέσης εργασίας νοσηλευτή /τριας στη ΣΥΔ "ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ"

Εικόνα "ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" ΚΕΕΠΕΑ Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών και Ενηλίκων με Αναπηρία

Το Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών και Ενηλίκων με Αναπηρία (Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ) "Ορίζοντες", προκηρύσσει μια θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης με σκοπό την κάλυψη της θέσης Νοσηλευτή / Νοσηλεύτριας στην Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης "Ανοιχτοί Ορίζοντες" με απογευματινό ωράριο.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.