Αγγελία για φροντιστή – σύνοδο για έφηβο ΑμεΑ (Πετρούπολη)

Εικόνα Carer

Ζητείται άνδρας φροντιστής - σύνοδος, για έφηβο ΑμεA με κινητικά και νοητικά προβλήματα. Περιοχή: Πετρούπολη. Καθημερινές ωράριο 9:00-13:00. Η θέση αφορά πρόγραμμα κατ' οίκον και εξωτερικό πρόγραμμα.

Η θέση καλύφθηκε! 

 

Αγγελία για κατ' οίκον μελέτη παιδιού Β' Δημοτικού (Ψυχικό)

Εικόνα Pro

Αναζητώ πεπειραμένο ειδικό παιδαγωγό για παράλληλη στήριξη και κατ' οικον μελέτη παιδιού που θα φοιτήσει στη Β' Δημοτικού από τον Σεπτέμβριο 2022. Πρόκειται για μαθητή που πλαισιώνεται ήδη με λογοθεραπεία & ομαδικό ψυχο-εργοθεραπευτικό πρόγραμμα. Παρουσιάζει κοινωνικοσυναισθηματικές δυσκολίες, έλλειψη οργάνωσης γραπτού και προφορικού λόγου και παρορμητικότητα. Η παράλληλη στήριξη θα είναι καθημερινά και η κατ' οίκον μελέτη 2 φορές την εβδομάδα, σε απογευματινή ώρα. Περιοχή: Ψυχικό.

Σημείωση από το NOESI.gr:
Η αγγελία αυτή διατέθηκε αποκλειστικά προς το δίκτυο διαπιστευμένων μελών του NOESI.gr στις 30/06/2022.

Αγγελία για κατ' οίκον μελέτη παιδιού Β' Δημοτικού για την ερχόμενη χρονιά (Κάντζα Παλλήνης)

Εικόνα NOESI.gr

Αναζητούμε ειδική παιδαγωγό με εμπειρία για διάβασμα παιδιού Β Δημοτικού για τη νέα σχολική χρονιά 2 φορές την εβδομάδα. Στόχος η βελτίωση οπτικής και ακουστικής μνήμης. Επιθυμητά προσόντα σπουδές με παιδαγωγική βάση καθώς και μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή. Περιοχή: Κάντζα Παλλήνης. 

Αγγελία για παράλληλη στήριξη σε έφηβο 17 ετών (Άνω Πατήσια)

Εικόνα Αριστοτέλης Γεωργιάδης

Ζητείται έμπειρο άτομο για Παράλληλη στήριξη (κατά προτίμηση άνδρας), για όλο το ωράριο, σε έφηβο 17 ετών, μαθητή του ΕΠΑΛ στην περιοχή Άνω Πατήσια.

Η θέση καλύφθηκε! 

Ο μαθητής είναι στο φάσμα του αυτισμού με προβλήματα κοινωνικοποίησης και συμπεριφοράς με συμμαθητές και εκπαιδευτικούς. Το πρόβλημα δεν είναι εμφανές και δεν παρουσιάζει πνευματική υστέρηση.

MY LITTLE ACADEMY ► Θέση Εργοθεραπευτή

Εικόνα "ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ"

Το Κέντρο Πρώιμης Παιδικής Παρέμβασης 'My Little Academy' στον Άλιμο, αναζητά έμπειρο εργοθεραπευτή για καθημερινή απασχόληση Δευτέρα-Παρασκευή 09.00-14.00 ή 7.30-15.30 και 2 απογεύματα την εβδομάδα. Θα προτιμηθούν άτομα με εκπαίδευση ΑΒΑ. Βιογραφικά στο noimathisi@gmail.com με τίτλο 'ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΠΡΩΙΜΗ'.

Λογότυπο MY LITTLE ACADEMY.Το "My Little Academy" είναι ένας Πρότυπος Εκπαιδευτικός Χώρος Πρώιμης Παιδικής Παρέμβασης. Αφορά παιδιά βρεφικής και νηπιακής ηλικίας 2-6 ετών με αναπτυξιακές δυσκολίες, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η ηλικία αποτελεί κριτήριο αποκλεισμού. Το πρόγραμμα της πρώιμης παρέμβασης είναι ένα μεταβατικό στάδιο στην πορεία ενός παιδιού και όχι ένας δια βίου χώρος απασχόλησης.

Λογότυπο του Οδηγού υπηρεσιών του NOESI.gr.Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το MY LITTLE ACADEMY στον Οδηγό υπηρεσιών στη σελίδα noesi.gr/pronoise/my-little-academy

Αγγελία για παράλληλη στήριξη για κοριτσάκι στο νηπιαγωγείο (Μελίσσια)

Εικόνα NOESI.gr

Αναζητούμε ειδικό παιδαγωγό με εμπειρία, για παράλληλη στήριξη σε κοριτσάκι ηλικίας 5 ετών με ήπια ΔΑΔ, που θα πηγαίνει από Σεπτέμβρη στο νηπιαγωγείο. Περιοχή: Μελίσσια.

Σημείωση από το NOESI.gr:
Η αγγελία αυτή διατέθηκε αποκλειστικά προς το δίκτυο διαπιστευμένων μελών του NOESI.gr στις 29/06/2022.

Αγγελία για παράλληλη στήριξη νηπίου 5,5 ετών με σύνδρομο Asperger (Βάρη)

Εικόνα Fani Koutsou

Ζητείται θεραπευτής ειδικής αγωγής με εμπειρία και αγάπη για το επάγγελμά του για παράλληλη στήριξη σε νήπιο 5,5 ετών με σύνδρομο Asperger, πολύ υψηλής λειτουργικότητας. Το παιδί πηγαίνει σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο στη Βάρη. Ωράριο: Δευτέρα με Παρασκευή 8:30 με 13:30. H αγγελία αφορά άμεση συνεργασία για την επόμενη σχολική χρονιά (2022-2023).

Σημείωση από το NOESI.gr:
Η αγγελία αυτή διακινήθηκε αποκλειστικά στο δίκτυο διαπιστευμένων μελών του NOESI.gr (27/06/2022).

Αναλυτικός κατάλογος υπηρεσιών για ΑμεΑ

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Αγαπητοί μας φίλοι, συνοδοιπόροι, μέλη της κοινότητας ζητούμε τη συνδρομή σας. Σε λίγους μήνες παραδίδουμε στο κοινό την πρώτη πλατφόρμα αναζήτησης υπηρεσιών για άτομα με αναπηρία, σε όλο το φάσμα της ζωής, σε όλους τους τομείς των υπηρεσιών, ΝΠΙΔ και ΝΠΔΔ.

Μπορείτε να συνδράμετε; Δείτε πώς!

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.