ΕΨΥΠΕΑ ► Θέση Εργοθεραπευτή πλήρους απασχόλησης

Εικόνα ΕΨΥΠΕΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΕΦΗΒΟΥ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
Η Εταιρία Ψυχικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου Αιτωλοακαρνανίας (ΕΨΥΠΕΑ), προκειμένου να καλύψει ανάγκες σε θεραπευτικό προσωπικό του Κέντρου Ημέρας για Παιδιά με Αναπτυξιακές Διαταραχές που εδρεύει στο Μεσολόγγι, καλεί τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη μίας (1) θέσης Εργοθεραπευτή με σύμβαση εργασίας πλήρους απασχόλησης ορισμένου χρόνου με προοπτική ανανέωσης.

Η κόρη μου 3 ετών δεν μασάει

Εικόνα Λάζαρος Βαρνταπετιάν

Καλησπέρα!!! Έχω την κόρη μου 3 ετων δεν μασάει. Τρώει μόνο αλεσμένα εδώ και 1 χρόνο ξεκινήσαμε λόγο-εργοθεραπεία αλλά πάνω στο κομμάτι του φαγητού δεν βλέπω να προχωράμε μπροστά. Το παιδί πέρνει τα μπισκότα+ πατατατες+γλυκά και αλλά διαφορα φαγητά τα γλύφει και τα πετάει. Έχει κανένας σας εμπειρία πάνω στο θέμα να με συμβουλέψει;;;

"Υπουργείο της Υπέρτατης Ευτυχίας" - Αρουντάτι Ρόϊ

Εικόνα Έλλη Μερκούρη
Από τη Θεατρική Ομάδα Κωφών "Τρελά Χρώματα"
Κυρ, 25/09/2022 - 07:00

H Θεατρική Ομάδα Κωφών «Τρελά Χρώματα» με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζει την παράσταση «Το Υπουργείο της Υπέρτατης Ευτυχίας» της σπουδαίας ακτιβίστριας και βραβευμένης συγγραφέας Αρουντάτι Ρόϊ (Booker για το βιβλίο Ο Θεός των Μικρών Πραγμάτων) για μια τελευταία παράσταση στο Θέατρο Άβατον στις 25 Σεπτεμβρίου.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ► Θέση Παιδοψυχιάτρου και Παιδιάτρου / Αναπτυξιολόγου

Εικόνα "ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ" Φ.Κ.Π.Ι. Κέντρο Ημέρας

Ζητείται στο  Κέντρο Ημέρας Ανοιχτή Αγκαλιά Φ.Κ.Π.Ι. που λειτουργεί στην Ανατολική Αττική, Παιδοψυχίατρος και Παιδίατρος /Αναπτυξιολόγος ως εξωτερικοί συνεργάτες.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6932454377.

Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: kimeras@otenet.gr

Λογότυπο των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής (Φ.Κ.Π.Ι.) για το Κέντρο Ημέρας Ανοικτή Αγκαλιά.Το Κέντρο Ημέρας των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής (Φ.Κ.Π.Ι.) με την επω­νυμία "Ανοικτή Αγκαλιά" ιδρύθηκε τον Οκτώβριο 2006, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουρ­γείου Υγείας και συγχρημα­τοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 – 14 ετών, που παρου­σιάζουν: διατα­ραχές ανάπτυξης με καλή λειτουργικότητα, μαθησιακές δυσκολίες και διαταρα­χές λόγου, ήπιες δια­ταραχές της συμπεριφοράς και του συναισθή­ματος, δυσκο­λίες στις διαπροσωπι­κές και κοινωνικές σχέσεις, ελαφρά νοη­τική υστέρηση, ψυχώσεις σε ύφεση. 

Λογότυπο του Οδηγού υπηρεσιών του NOESI.gr.Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την ANOIKTH ΑΓΚΑΛΙΑ στον Οδηγό υπηρεσιών στη σελίδα noesi.gr/pronoise/anoiktiagkalia

Αναζητώ βοηθό, είμαι άτομο με κινητικά προβλήματα, 3 ώρες ανά ημέρα (Πεντέλη)

Εικόνα Βαγγέλης Τσαγανός

Είμαι ΑμεΑ με κινητικά προβλήματα. Ονομάζομαι Τσαγανός Βαγγέλης. Χρειάζομαι ΑΜΕΣΑ άνθρωπο για βοήθεια σε καθημερινή βάση για 3 ώρες την ημέρα απασχόληση για προσωπική φροντίδα. Μένω στην Πεντέλη. Το άτομο που θα βρεθεί δεν χρειάζεται να έχει εξειδικευμένες γνώσεις.

Τηλ. Επ. 6987705526

ΑΡΓΩ ► Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για φοίτηση στο Πρόγραμμα Απογευματινές Υπηρεσίες Διημέρευσης για ΑμΝΥ και Αυτισμό

Εικόνα "Η ΑΡΓΩ" Σωματείο Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες

Το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ) ΑμεΑ του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες "Η ΑΡΓΩ" στον Πειραιά δικαιούχος της Πράξης με τίτλο «Απογευματινές Υπηρεσίες Διημέρευσης σε Άτομα με Νοητική Αναπηρία ή/και Αυτισμό, στο Δήμο Πειραιά και σε όμορους Δήμους» κωδ. ΟΠΣ 5002482 που υλοποιείται στα πλαίσια του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ» 2014-2020, Άξονας Προτεραιότητας (09) – «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και Καταπολέμηση της Φτώχειας και Διακρίσεων – Διασφάλιση της Κοινωνικής Συνοχής» με τίτλο «Κέντρα Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία» προβαίνει στην 8η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος προς δυνητικά ωφελούμενους (άτομα με νοητική αναπηρία ή/και διαταραχές αυτιστικού φάσματος) προκειμένου να υποβάλουν αίτηση ένταξης σε απογευματινό πρόγραμμα διημέρευσης ΑμεΑ.

Κορίτσι 12 ετών με νοητική υστέρηση και προβλήματα συμπεριφοράς

Εικόνα Polyanna Stamouloglou
Για ενα κορίτσι 12 ετών με νοητική υστέρηση (πηγαίνει Σικιαρίδειο) και αντιμετωπίζει τελευταία προβλήματα κοινωνικής συμπεριφοράς και προσαρμογής. Γνωρίζετε κάποιο κέντρο ή θεραπευτή που θα μπορούσε να το βοηθήσει σε περιοχή κοντα Αγίας Παρασκευής; Έχω κάνει κάποιες επαφές χωρίς να έχω ανατροφοδότηση. Επιπλέον οι τιμές που μου ζητούν είναι ανω των 40 ευρω την ώρα για τη κάθε συνεδρία. Μπορεί καποιος να μου προτείνει κατι;

ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ ► Θέση Επιστημονικά Υπεύθυνου

Εικόνα "ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ"

Θέση Επιστημονικά Υπεύθυνου για το κέντρο ειδικών θεραπειών Νοημάθηση, στον Άλιμο. Απαραίτητη προηγούμενη εμπειρία σε σχετική θέση και δελτίο παροχής υπηρεσιών. Ωράριο Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή 14.00 - 21.00 και Τρίτη - Πέμπτη 08.30 - 15.30, με δυνατότητα αλλαγής του πρωινού προγράμματος. Άμεση κάλυψη θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 6936687623 κα Τσεκούρα Αναστασία. Μάθετε περισσότερα για τη ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ στην ιστοσελίδα www.noesi.gr/noimathisi

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ένταξης στο πρόγραμμα του ΚΔΗΦ του Ιδρύματος για το παιδί η "ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ"

Εικόνα "Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ" Ίδρυμα για το Παιδί
Το Ίδρυμα για το Παιδί «Η Παμμακάριστος», λειτουργώντας ως δικαιούχος της Πράξης «ΚΔΗΦ του Ιδρύματος για το παιδί η "ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ"» (Κωδικός ΟΠΣ: 5002641), στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 9 «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας και διακρίσεων – Διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ 2014-2020», προσκαλεί άτομα που παρουσιάζουν διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές (διαταραχές αυτιστικού φάσματος) ή/και νοητική υστέρηση και που έχουν δυνατότητα αυτοεξυπηρέτησης σε ότι αφορά τις βασικές δεξιότητες καθημερινής ζωής (αυτόνομη κίνηση, σίτιση, χρήση τουαλέτας), τα οποία επιθυμούν να ενταχθούν στο ημερήσιο πρόγραμμα λειτουργίας του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας – Κ.Δ.Η.Φ. «Η Παμμακάριστος», να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Αδελφική Αντιζηλία: Από τον Ανταγωνισμό στη Συνεργασία

Εικόνα NOESI.gr
Διαδικτυακή ομιλία από το ΔΙΚΕΨΥ
Τετ, 07/12/2022 - 18:30

Το ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ, προσκαλεί όλους τους γονείς και εκπαιδευτικούς σε μια ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ομιλία με θεματική: «Αδελφική Αντιζηλία: Από τον Ανταγωνισμό στη Συνεργασία». 

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.