Ζητείται Εργοθεραπευτής /-τρια στο Κέντρο "Επικοινωνία"

Εικόνα ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζητείται Εργοθεραπευτής /-τρια με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για το Κέντρο Ειδικής Αγωγής "Επικοινωνία" στην Αταλάντη.

Βιογραφικά στο Email: k.tsouma@epikoinonia.net

Ζητούνται Εργοθεραπευτής και Λογοθεραπευτής από Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στον Παράδεισο Αμαρουσίου

Εικόνα Νικολέττα Ζαφειροπούλου

Ζητείται Εργοθεραπευτής και Λογοθεραπευτής για νέο Κέντρο Μελέτης και Ειδικών Θεραπειών στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Για άμεση συνεργασία.

Αποστολή βιογραφικών στο E-mail: info@ergastirignosis.gr

Συνοδός αγόρι 12 ετών με αυτισμό και τον αδερφό του 7 ετών τυπικής ανάπτυξης

Εικόνα Θεοχάρης Τσομπάνης

Ζητείται συνοδός για το γιο μου 12 ετών στο φάσμα του αυτισμού και τον αδερφό του 6 ετών τυπικής ανάπτυξης, προκειμένου να τους παραλαμβάνει με τη λήξη του ωραρίου από το Δημοτικό σχολείο, να τους συνοδεύει στο σπίτι που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και να παραμένει μαζί τους μέχρι τις 17:00. Τοποθεσία: Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Επίδομα εξωιδρυματικό, ερώτηση αν το δικαιούται

Εικόνα Σωτήρης

Ερώτηση αν μπορεί να πάρει το επίδομα εξωιδρυματικο.. Τον πέρασαν με 82% και λένε δεν το δικαιούται επειδή παίρνει σύνταξη γήρατος.. Έχει σκληρύνση κατά πλάκας, παραμορφωτική αρθρίτιδα και Πάρκινσον.

Ζητείται φροντιστής στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Λίλιαν Βουδούρη»

Εικόνα ΑΜΥΜΩΝΗ

Ζητείται Φροντιστής με ειδικότητα Νοσηλευτή / Νοσηλεύτριας ή Εκπαιδευτή / Εκπαιδεύτριας ΑΜΕΑ στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Λίλιαν Βουδούρη» της Αμυμώνης με έδρα το Πικέρμι Αττικής. Η θέση εργασίας είναι πλήρους απασχόλησης (8ωρο), σε κυκλικές βάρδιες, προϋπηρεσία σε φροντίδα ατόμων με αναπηρία.

ΚΔΗΦ Ιδρύματος για το Παιδί «Η Παμμακάριστος» 10η Τροποποίηση Ανοικτής Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Εικόνα "Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ" Ίδρυμα για το Παιδί

Το Ίδρυμα για το Παιδί «Η Παμμακάριστος», λειτουργώντας ως δικαιούχος της Πράξης «ΚΔΗΦ του Ιδρύματος για το παιδί η «ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ»» (Κωδικός ΟΠΣ: 5002641), στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 9 «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας και διακρίσεων - Διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ 2014-2020»,

ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

Παράλληλη στήριξη για μαθητή Α' δημοτικου στο Νέο Ηράκλειο

Εικόνα Φωτεινή Χ.

Έχουμε ένα αγοράκι 5,5 ετών που τον Σεπτέμβρη θα πάει α' δημοτικού και θα χρειαστεί παράλληλη στήριξη full time. Οι δυσκολίες είναι κυρίως στη διαχείριση του συναισθήματος, καθώς και στα γραφοκινητικα (κάνει ήδη εργοθεραπειες). Χρειαζομαστε εναν άνθρωπο υπεύθυνο και στοργικό, Ειδικό Παιδαγωγό ή Ψυχολόγο, ιδανικά με εμπειρία σε παράλληλη στήριξη. Το σχολείο είναι στο Νέο Ηράκλειο, πολυ κοντά στον σταθμό του ηλεκτρικού.

Τι είναι το NOESI.gr και τι παρέχει;

Εικόνα NOESI.gr

Ένα νέο Σύμβολο για την Προσβασιμότητα Ατόμων με Νοητική Αναπηρία — NOESI.gr's and noesi.gr/specials' Symbol of Accessibilty.Η «Νόηση στο διαδίκτυο», περισσότερο γνωστή ως NOESI.gr ή Νόηση, με Αριθμό Γ.Ε.ΜΗ.: 9279501000 παρέχει – βάσει καταστατικού – δωρεάν υπηρεσίες σε μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και άτομα με αναπηρία, όπως επίσης οικογένειες ή Συλλόγους γονέων και Σωματεία ειδικώς αναγνωρισμένα ως φιλανθρωπικά, όπου διαβιούν, φιλοξενούνται ή φοιτούν άτομα από αυτές τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Druplicon – Λογότυπο NOESI.gr.Ο ιστότοπος στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.noesi.gr γεννήθηκε στις 4 Ιανουαρίου 2004 και αρχικά λειτούργησε σε εθελοντική βάση. Από το 2008 τελεί υπό τη διεύθυνση της «Nόησης στο διαδίκτυο» (NOESI.gr) και αποτελεί κοινότητα ανθρώπων και δίκτυο υπηρεσιών, που εστιάζουν στο τρίπτυχο «Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια».

Έχουμε παιδάκι 6,5 ετών με σύνδρομο 1Ρ36

Εικόνα Ρούλα 1P36

Σε συνέχεια μία πολύ παλιάς ανάρτησης από άλλο μέλος με τίτλο: Ο μικρός μου 7 μηνών διαγνώστηκε με το σύνδρομο μικροελλείματος 1p36 και της συζήτησης που ακολούθησε σε εκείνο το "βιολόγιο"...

Γράφω για επόμενο γονέα που πιθανόν να αναζητήσει στοιχεία του συνδρόμου 1Ρ36 και για όποιον ενδιαφέρεται να ανταλλάξουμε εμπειρίες από την καθημερινότητα των παιδιών μας.

Έχουμε ένα κοριτσάκι 6,5 ετών με 1Ρ36. Έχει διαγνωστεί επίσημα από 2 ετών. Το κορίτσι μας γεννήθηκε με διατατική μυοκαρδιοπάθεια η οποία διαγνώστηκε αρχικά ως μυοκαρδίτιδα. Ευτυχώς έλαβε έγκαιρα φαρμακευτική αγωγή (10ημερών) και αποφέχθηκε τυχόν μοιραία κατάληξη του παιδιού.

  Κάθε νέο βιολόγιο στο NOESI.gr είναι ένας γονιός που αναζητά συνοδοιπόρους! Ανοίγοντας μια συζήτηση εδώ, δείχνετε ότι κανείς δεν είναι μόνος, και άλλοι γονείς θα μπορούν να βρουν την ανάρτησή σας πολλά - πολλά χρόνια μετά. Τα βιολόγια του noesi.gr είναι online από το 2006!

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.